BURDA GÁBOR

ÉPÍTÉSZMÉRNÖK

E-TANÚSÍTÁS

ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY
Rövid határidõvel és kedvezõ áron vállaljuk a 7/2006 TNM rendelet szerinti épületenergetikai tanúsítvány elkészítését, melyre bérbeadáskor, eladáskor illetve használatbavételi engedély megszerzésekor biztosan szükség van. A tanúsítvány 10 évig érvényes.

ÁRAINK BUDAPEST TERÜLETÉN:
Áraink minden költséget magukban foglalnak, és a felméréstõl számított három munkanapos teljesítésre vonatkoznak. Sürgõs esetben akár 24 órán belül tanúsítunk, ebben az esetben sürgõsségi felárat számítunk fel.

Új épület tanúsítása 13.000.- Ft+ÁFA
(tervek, energetikai számítás és FMV nyilatkozat rendelkezésre állnak)
Lakások 100 m2-ig 18.000.- Ft+ÁFA
Családi ház 100 m2-ig 25.000.- Ft+ÁFA
Családi ház 100-150 m2-ig 30.000.- Ft+ÁFA
Egyéb esetekben egyedi ajánlat alapján.


A TANUSÍTÁS MENETE

Új épület esetén:

Ha rendelkezésre áll az épület engedélyezési/kiviteli terve, az energetikai számítás, illetve a felelõs mûszaki vezetõ nyilatkozata arról, hogy az épület a terveknek megfelelõen épült, elég ezeket elektronikus formában továbbítani felénk. Átvételtõl számítva 2 munkanapon belül postázzuk a tanusítványt.

Meglévõ épület esetén:

Amennyiben nem állnak rendelkezésre a tanúsításhoz szükséges dokumentumok, egyeztetett idõpontban, a helyszínen dokumentáljuk a számításhoz szükséges adatokat, felmérjük az épület alaprajzát és egyéb fõ méreteit, határoló szerkezeteit és gépészeti rendszerét. A felmérés az épület méretétõl függõen nagyjából 1/2-2 órát vesz igénybe. A vizsgálat alapján elkészítjük a tanúsítványt, melyet három munkanapon belül postázunk. Sürgõs esetben, felár ellenében akár 24 órán belül elkészítjük a tanúsítványt.

< Vissza